Всички лъжат!

21.10.06 – 12:16

Everybody lies” е мотото на Грегъри Хаус с помоща на което решава случаите си в сериала House, M.D. Той с неговата група поставят диагнози на интересни/странни състояния като в повечето случаи се състезават с времето и болеста… Много интересно сериалче. Докторът е напълно безкомпромисен, върши и говори неща, които няма да са приятни, ако това се случва с вас :)
The Shield се води полицейска драма, но е много динамичен и по-скоро бих казал че е екшън. От хубавите :) В нов, експериментален полицейски участък е създадена ударна група, която действа по доста неполицейски методи. Корупция, дрога и убийства… и всичко аха-аха да се срине, но все се намира начин за намиране на изход, къде търсен, къде по късмет.

Какво ще правите, ако видите, че на мястото където се намира най-близкия град е изникнала ядрена гъба? Това се опитва да покаже Jericho. Малко градче изпада в паника, след като след ядрен взрив остава изолирано от останалия свят… за сега интересно сериалче, дано не го поамерикантчат много.

Post a Comment