за президент

14.10.06 – 17:27

За какво служи президента? - Да представлява България.

Какво съществено може да направи президента? - Нищо.

Извод: Трябва ни някакъв човек, който да не прави глупости и да се усмихва, когато трябва. Сегашния нищо не е сгафил (май), така че може да го преизберем. А може и някой от другите. Гледам конституционни съдии има, стабилни хора.

Аз ще гласувам на първия тур за някой (не знам точно за кой), но НЕ и за Сидеров! На тоя човек трябва да му се покаже, че има разумни хора в тая държава, а не уфси.

 1. 4 Responses to “за президент”

 2. Много провокативен пост :-)
  Ако някой реши да ти вярва, може да потърси в интернет и да види колко много грешиш.

  Най-важната роля на прездента е, че може да влияе на общественото мнение на най-високо ниво. Има квоти във всевъзможни органи, чрез които влияе примерно на “свободата на словото”, на армията, на парламента и правителството. Виж какво се случи с Иво Инджев. За сметка на това, че Иво Инжев е уволнен, всякакви червени аристократи, оръжейни търговци и др. получиха ордени Стара планина. Първанов е известен с подкрепата си на режимите на Милошевич и Саддам, от втория от които се оказа, че неговата партия е получавала пари, докато той й е бил лидер.

  От останалите кандидат президенти има цели 2 конституционни съдии, единият от които се прочу с това, че е агент на ДС. Даже му вменяват да вземе 4 до 8 %.

  Човек не бива да ходи на избори неподготвен, това е проява на пълна безотговорност.

  By dzver on Oct 14, 2006

 3. за разлика от болшинството българи, аз не съм запален по политиката, но твърде често започнах да чувам въпроса “а ти за кой ще гласуваш?”, та реших да споделя мнението си :) идеята ми е да гласувам против Сидеров. другите не могат да навредят повече от него.

  By stealth on Oct 14, 2006

 4. Голямата битка в момента е на балотажа да иде дядо Неделчо Беронов, а не Сидеров.

  By dzver on Oct 15, 2006

 5. Оказа се, че “дядо” Неделчо не само не спечели голямата битка за балотажа, ами даже не се яви…
  И аз гласувах “против” Сидеров - за мен мира в държавата е по-важен.

  By morrt on Oct 23, 2006

Post a Comment