банка

13.10.05 – 23:43

Тая седмица съм много изнервен. Обикалям по разни държавни институции и едва се сдържам в кожата си. Ама като няма конкуренция могат да си правят каквото си искат… А за всичко е виновна ОББ. За on-line банкиране искат IE. Щом го искат да си го държат. Сменям банката. Със сигурност изгорих доста нафта и нерви, но щом не могат да ме обслужат, както аз искам, значи не ги бива… Гърци… Нищо лично…

btw новата банка ще е ЦКБ.

 1. 4 Responses to “банка”

 2. Малко късно да се обадя, ама все пак: от години сме с Първа инвестиционна банка, имат онлайн банкиране, което работи под линукс, много клонове, адекватно обслужване… За бг условията май е най-доброто. Имам една изостанала сметка в ОББ и точно преди няколко дни си мислех, че е време да я закривам, че ме дразнят :-)

  By Антония on Oct 14, 2005

 3. Първа инвестиционна банка отпадна от класирането, защото до клонът им в Хасково няма бърз достъп с кола. Намират се точно в центъра, на площада ;)

  By stealth on Oct 14, 2005

 4. За некадърността на ОББ мога да (и ще) напиша цял ферман. Бягай като дявол от тамян. В това отношение с Антония сме на абсолютно идентично мнение - Първа Инвестиционна Банка е изборът. Електронното банкиране може да изглежда грозно, но може да прави почти всичко (пълна противоположност на това на ОББ). Откак го имам, почти не ходя до банката. Написано не на Perl и чист HTML с малко frames. Не помня дали има и един javascript даже. Свикнеш ли му, проблем няма да видиш.

  By Валери Дачев on Oct 14, 2005

 5. Новата банка вече е ЦКБ ;) На мен ми се налага да внасям суми в брой, така че е важно да мога да спра, ако не пред банката, то поне максимално близо до нея. За ПИБ знам, че бяха едни от първите (ако не и първите), които пуснаха и-нет банкиране, но в случая не ми вършат работа…
  btw другия възможен вариант беше Булбанк и единственото което ме отказа е 8 евро такса на месец за да мога да работя on-line. Иначе имат хубаво банерче препоръчващо Firefox :)

  By stealth on Oct 14, 2005

Post a Comment