movies 52/2008

25.12.08 – 14:21

now I have a machine gun HO-HO-HO Знам, че Умирай трудно не е най-добрия коледен филм, но все той ми идва на ум… Защо ли вече не правят коледни екшън филми? Сещам се и за Смъртоносно оръжие. А сега - нищо. Най-много да спретнат коледен филм по комикс… Батман в ролята на дядо Коледа, Железния човек като седемте джуджета, майсторящ разни джунджурийки. Не се сещам обаче за Снежанка. Може би малко филми по комикси съм гледал…

Напоследък гледам предимно филми, които вече съм гледал. Едно, че са в пъти по-добри от новите. Второ, че новите още не са излезли в blu-ray, а на плазмата традиционните dvdrip-ове не вървят ;)

Love Actually вече го споменах, Children of Men гледах късно снощи, а тази вечер мисля да се смачкам (да, действа ми точно по този начин) с Brazil. Тази вечер е и коледния епизод на Doctor Who - The Next Doctor. Ммм… стана доста английско… значи, ще гледам пак и V for Vendetta до края на седмицата. Май това е достатъчно, трябва да остане време и за някоя книжка :)

 1. 2 Responses to “movies 52/2008”

 2. След V for Vendetta и Brazil в една седмица не виждам какво повече може да искаш ;)
  Много добър подбор иначе, браво :)

  By Windy on Dec 29, 2008

 3. Винаги има какво да се иска в повече. Би било хубаво Brazil да го има на Blu-ray, а не накълцана HDTV версия… Добре, че все пак в архива се намери пълната версия в 2GB dvdrip.
  Мерси :)

  By stealth on Dec 29, 2008

Post a Comment