week 51/2008

21.12.08 – 20:54

Няколко бързи реда.

На баща ми се счупи телефона, та аз си взех нов - Nokia E51. Доста добро телефонче. При това метално, спокойно може да чупите орехи за баклавата… но по-добре недейте :)

Безжичния ми рутер вчера най-после умря (имах проблеми с него последната една година). Набързо го смених с нов - Linksys WRT54G2. Не е нещо особено, но аз не мисля да му бутам linux, настоящата функционалност ми е достатъчна. И все пак, ако не бързах да не остана без И-нет, щях да си харесам нещо друго…

Тия дни си намерих ново радио за слушане on-line - www.rockradio1.com - прилича на StarFM, но без рекламите. Може и да се поръчват песнички, но става доста трудно - трябва да откриеш парче, което скоро не е минавало през playlist-а :)

Коледа идва (я пиша до тогава пак, я не ;) ), та да споделя победителя в конкурса “коледно филмче на бат’ ви stealth-а” - Love Actually (измъкнало се с тежка борба малко пред Умирай трудно).

 1. 3 Responses to “week 51/2008”

 2. Радиото, което си намерил, е на честотите и се явява продължение на любимото ми Ретро Радио. Двеста песни, като има дни, в които дори подредбата е същата като предния ден.

  By morrt on Dec 21, 2008

 3. Радиото, за което се сещаш е “Радио 1 рок” и НЕ става въпрос за него, въпреки същите разбъркани думи :)

  By stealth on Dec 21, 2008

 4. Дъль?
  Можь и да сь праф. Сега за видим…

  By morrt on Dec 22, 2008

Post a Comment