приключенски филми

01.06.08 – 21:44

Capricorn One всъщност се види фантастичен трилър, но е по-скоро приключение - на това се наблегна във втората част на филма. Мисия до Марс се изпълнява уж по график, но астронавтите остават на Земята. При приземяването капсулата изгаря в атмосферата и тримата уж мъртви герои трябва да умрат наистина. Ако филма не беше над 2 часа, можеше и да го препоръчам.

National Treasure: Book of Secrets - втората част на националното съкровище е… абе, гледа се. И Кейдж и Ед Харис (голям каст btw) могат да изиграят много повече.

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale е филм на Уве Бол. Досега някак си все съм успявал да пропусна негови филм. За напред ще се постарая повече. Филма има що годе прилична (стандартна фентъзи) история, актьори и т.н, но самия филм е просто хаос. Имах чувството, че някой е снимал с фотоапарат отделни кадри, залепил ги е на лента и я пуснал в киното. Да спомена най-важното - изгубил е доста от снимките. Много герои, появяват се за малко, чудиш се защо са там в този момент, защо изобщо са в този филм… Накрая нашия се оказа син на краля и аха-аха жена му да се окаже дъщеря на краля и филма свърши. Хммм… този край щеше да е по-логичен…

Escape from New York е от старите екшън-приключения с малко фантастика. Не че е нещо особено, но пък е приятно за гледане. От тия непретенциозни филмчета, с които човек разпуска.

Мисля да захвана, да изгледам Индитата. Така, за подготовка… чакаме четвъртия филм, нали? Или не?

Post a Comment