транскард

06.04.08 – 14:43

Ползвам Транскард от 3-4 години. Кредитна карта (само за България), без да ми търсят доходи (тогава бях още студент) като клиент на МТел си беше много добра оферта. Почти перфектия on-line интерфейс още повече допринасяше за това да съм доволен. Но пък така и не започнаха да издават международни карти. Уж подписаха договор с JCB, а нищо не стана след това. Чу се нещо за Mastercard може би преди година… чак сега започват да ги издават. А аз пък съм решил си закривам картата. На малко места може да си плати с нея, а от бензиностанциите само в Петрол, които не са ми много по вкуса. Имат и някакъв договор с ОББ, която не само не ми е по вкуса, но и директно заявявам, че ги мразя и няма да стъпя там доброволно.

Сега най-вероятно ще си взема Visa или Mastercard (то няма разлика) от ЦКБ - доволен клиент. Мислех си и за Visa Electron, но май все пак ще е кредитна.

 1. 4 Responses to “транскард”

 2. Пак много си издържал…
  Един съвет, ако позволиш - по-удобно е да имаш една VISA Elektron, отколкото кредитна карта. Едно ходене на два месеца до банката(а ти имаш такива), няма да ти дотежи. Картата се приема от PayPal и си минава за VISA навсякъде. Има месечна такса от около два лева и няма лихви и свързаните с тях срокове. Има опция като намалеят парите по нея да пращат sms. Има и овърдрафт, уговаря се при издаването.
  Но!
  Изборът си е твой.
  :)

  By morrt on Apr 9, 2008

 3. това с 2-та лева месечно… то кредитната може да излезе по-евтино ;)
  btw в ЦКБ електрона май е без такси. а по кредитна карта до сега лихви не съм плащал, не смятам и да плащам - ползвам си гратисния период.

  By stealth on Apr 9, 2008

 4. ProCredit имат два таксови метода:
  2лв/мес. - теглиш от всеки банкомат безплатно.
  0лв/мес. - безплатно теглене от тяхните банкомати, 030лв. от други, НО всички iNet транзакции са безплатни.
  Тоест, зависи за какво я ползваш.

  By morrt on Apr 11, 2008

 5. Забравих - кредитната карта също има такса “обслужване не сметка”.

  By morrt on Apr 11, 2008

Post a Comment